torstai 21. marraskuuta 2013

Kauneus & Terveys lehti ilmestyi ja mun tekemät kahdet kynnet on siinä

Tänäänhän se kauan odotettu lehti kolahti luukusta :) Voitte varmaan uskoa, että muutama viimeinen tunti oli koulussa jonnin verran tuskaisia. Mää tahdoin pian kotiin lukemaan lehden! No nyt lehti on luettu ja :DD Joo empä tiiä ihan rehellisesti mitä mieltä oon. Hymyilyttää kyllä, kokemus oli kaikkinensa oikeenkin onnistut ja kiva, mutta mutta... no lukekaa ja sanokaa ite mitä mieltä ootte :D
Nyt kun lehti on ilmestynyt niin voin sitten laittaa tänne puolelle myös niitä mun ja Meijun ottamia kynsikuviakin. Jei!
Mutta jospa aloitetaan itse lehden kuvalla.

No niin nyt sitten niitä kuvia itse teosta ja kynsistä on tuossa nyt jotain muitakin kuvia :) Lakat ja laatat sun muut koristeet kerron sitten alempana. Valitettavasti itse lakoista en oo näemmä tajunnut kuvia ottaa :/
Niin elikkäs tosiaan tein kahdet lakkaukset/koristelut, molempiin käsiin omat. Aloitetaanko valko-punaisista? Pohjalla on Orly Au Champagne jonka päälle lakkasin kerroksen Color Club Snow-Flakes lakkaa. Leimat on leimattu Konad punaisella leimauslakalla ja laatta on XL-leimauslaatta 30 jonka olen ostanut Mimax:ilta. Kukkasien keskelle kiinnitin tipalla kirkasta lakkaa kirkkaat 2mm strassit. Päälle vielä kirkasta lakkaa joka oli tässä tapauksessa kiinnityksessä ja viimeistelyssä Cuccio High Gloss Top Coat, jonka olen saanut CosMerya:lta.
Siniset kynnet ovat tehty näillä: pohjalla on Orly Sweet Peacock jonka päälle lakkasin kerroksen China Glaze Fairy Dust lakkaa. Leimat on leimattu Konad valkoisella leimauslakalla. Leimoja on sen sijaan parista laatasta. Ensimmäinen oli Nails World Supersize Stamping Image Plate 2 jonka olen ostanut Pretty.fi verkkokaupasta ja huomasimpa jotta näyttivät olevan alennettuun hintaan siellä jos kiinnostaa :) Ja toinen laatta on XL-leimauslaatta K Holiday desing jonka olen ostanut Mimax:ilta. Hiutaleiden keskelle kiinnitin pienen pienellä tipalla heksagon hileet jotka olivat siis turkoosin väriset. Päälle jälleen tuo Cuccio High Gloss Top Coat.

Valokuvaaja ja Meiju jolle tein lakkaukset ja hänen kätensä näkyy lehden kuvissa. Kiitos Meijulle!

Tässä kuvataan mun naamaa, onneks se tuli pienellä (ei menny keltään yö unet) :D
Leimaushan ja sen tekeminen ei juurikaan varmaan lehtijutun myötä auennut juurikaan sellaiselle lukijalle joka ei ole kynsiharrastelija lehden tekstin tai kuvien avulla... ajattelinkin tehdä tässä lähi tulevaisuudessa taas pitkästä aikaa tutoriaalin joka olisi sitten tällä kertaa juurikin tuosta leimaamisesta. Muita tutoriaalejahan löytyy mun blogiltani TÄMÄN linkin takaa.
Täytyy kyllä vielä tuosta lehden teksti osuudesta huomauttaa jotta en itse käytä mitään sukkapuikkoa mihinkään koristeiden kiinnittämisiin :DD Vaan tosiaan Dotting tool on se jota itse käytän, ihan pienien koristeiden kiinnittämisiin välillä appelsiinipuutikkua ja hammastikkua. 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu kyllä oli ja kiva että lukijat pääsevät vaikuttamaan myös jonkin verran lehteen :)

   Poista
 2. Wau ja onnittelut julkkikselle! K&T-lehteä luin ja siellähän oli tuttuja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah-hah, vai julkkis, kaikkea muuta :) Kiitos :)

   Poista
 3. Satuin bongaamaan lehden tuoreeltaan eilen siskollani ja tsekkasin heti odotetun kynsijutun. Hienoja kynsiä ja ihan hyvä juttu noin yleisesti ottaen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois se juttu voinut olla kieltämättä parempikin, mutta sehän ei ole mun käsialaa ja ihan noi termit nyt ei osunu kohdalleen, mutta kaikenkaikkiaan sellanen josta pidin ja kyllä kai siitä sit ei harrastelijakin jotain hyötyä saa... noh... ei tosin tosta leimaamisesta mutta siitähän mä pähkäilen jo tutoa.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)