perjantai 6. joulukuuta 2013

Harvinaista... yksiväriset kynnet ilman koristeluja

Hyvää itsenäisyyspäivää. Kynnet ovat nyt jälleen ihan lyhyet ja on kiirus kauppaan päin ja illalla lakkailin pika pikaa kynnet, tarkoituksena oli kyllä eilen vielä nämä koristella jotenkin... Mutta kun en oo nyt hetkeen postannut mitään niin tässä tämmöiset "väli" lakkaukset :)
Kaikkiin ei vain yksinkertaisesti tarvitse laittaa koristeluja päälle sillä kaunis lakka peittyisi ihan liikaa sillä tavoin. Ja nyt kun katsotte kuvia niin huomaatte eron eri valaistuksessa. Sain todellakin taistella, että sain tuon moni-ilmeisen lakan kameralla tallennettua. Aikaisen haastava kuvattava kieltämättä.
Lakkaa kynnellä on kaksi kerrosta.
Sain muuten tosiaan tämän Adenina:lta testattavaksi. Miks Dependin lakat ovat näin pienissä pulloissa? Kysyn vaan :D No täytyy toivoa että tätä löytyy vielä sitten kun oon saanut omani loppumaan (johon siis tuskin kovin kauaa menee :D ).
Kyseessä on siis Depend nr.372 harmaa lakka jossa on tuollaista ihan hienoa sinistä/turkoosia hilettä seassa. Kaunis kuin mikä! Ja muuten aika passeli näin alku talviseen aikaan :)
2 kommenttia:

  1. Hyvää itsenäisyyspäivää sullekkin :)! Oon ihmetelyt myös tota dependien kokoa , että miksi noin mini putelit :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kun kyseessä on kuitenkin mun mielestä ihan laadukas lakka ja värivalikoimakin on mukavan laaja :) No aina ei voi kaikkee ymmärtää :D

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)