maanantai 13. lokakuuta 2014

Amorphis Olavinlinnassa... siellä minäkin :)

Vähän kesän aikaisia tapahtumia... Joo oon todellakin "myöhässä" jälleen näiden mun postausten kirjoittamisien kanssa.
Kuitenkin siis kesän tapahtumien yksi suurimmista kohokohdistani oli Amorphiksen konsertti Olavinlinnassa Savonlinnassa.
Rakkaani kanssa varasimme liput tietenkin ennakkoon. Onneksi vanhempani asuvat lähellä Savonlinnaa ja saimme myös pojat sinne hoitoon konsertti illan ajaksi.
Hieno kokemus ja todella hienon setin vetäisivät. Minäkin joka en ole mitään raskaampaa musiikkia oikeestaan koskaan ennen kuunnellut olin aivan täpinöissäni :D Mutta seuraavaksi vähän kuvia keikasta. Ai niin, en muuten ollut käynyt Olavinlinnassa koskaan tätä ennen.


Hih-hih... pitihän sitä edes yks yhteiskuva napata itsestäni ja rakkaastani ennen sisälle menoa :D
Kuvat on näpsitty kännykällä... videotakin otin mutta ne vie niin hirveesti täältä blogilta tilaa joten totesin etten niitä sitten tänne laita.
Meillä oli ihan huippupaikat viidennellä rivillä. Välillä kun show tehosteina oli "liekinheittimiä" tuntui lämpö kasvoilla :D Tunnelma oli salissa aivan mahtava ja musta oli todellakin hauskaa huomata, että yleisön joukossa oli ihan laidasta laitaan ihmisiä.
Pääsimme kuulemaan myös sellaisia kappaleita joita ei ole livenä aikaisemmin esitetty.
Muutenkin voi kertoa, että tilaisuus oli järjestetty ihan huippu hyvin. Väliajoilla ei juurikaan tarvinnut jonotella mihkään.
Tämän kokemuksen perusteella lähden mielihyvin uudelleenkin Amorpihksen keikalle :)

2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)