maanantai 24. marraskuuta 2014

Nuoremman poitsuni syndekakku

Vaatimukset kakkujen suhteen tuntuvat kasvavan poikieni kasvaessa. Tänä kesänä utelin sitten minkälaisen kakun Atte haluaa synttäreilleen. Vastaus oli Star Wars kakku :) Siinäpä sitten meikä likka ihmetteli tovin mitä väsäisin. Lopputulos oli kaikkea muuta kuin helppo tehdä, mutta miellytti poikaani ja kaippa mä itsekkin voin siihen olla ihan tyytyväinen :)
Itse syndeistä en oo tänne laittanut kuvia kun niissä poikani kavereita esiintyy, enkä tyypillisestikkään muiden naamoja tänne ilman lupaa laita.
Kuitenkin synttäreillä oli tuo Star Wars teema pöytäliinoista kuppeihin ja lautasiin saakka esillä :)
Hauskat syndet oli ja syötävät kelpasit oikein hyvin :)
Noi kynttilät tuossa kakussa oli muuten sellaiset että paloivat tuon kynttilän värisellä liekillä. Kivoja juttuja nykyään löytää kaupasta kun vaan viittii etsiä.
Onnekseni Lohjalla on nykyään oikein hyvä leivontaan erikoistunut liike ( Paakari Piparminttu ), mistä tähänkin kakkuun olen ostanut lähes kaikki tarvikkeet. Sieltä löytää vaikka ja mitä kivaa, kakkumalleista, tarvikkeista ja tarjoiluun lähtien :) Ja juu siis en muuten sitten saa mitään tästä pikku kehusta :D Mutta toisaalta mielelläni kerron hyvästä kaupasta... ja muuten heillä on myös verkkokauppa jonka takuulla löydät googlettamalla nimen jos vain tahdot.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juu oli kyllä. Vanhemmalla poitsulle on nyt helmikuussa synttärit ja toiveena oli Lego Chima kakku... ny alkaa menemään jo tosi vaikeeksi pyynnöt :D

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)