torstai 6. marraskuuta 2014

Pinkkiä monella tapaa

Ystävän kynsiin tehdyt lakkaukset/koristelut. Pinkkiin väriin päädyttiin tällä kertaa. Ja sitä sitten löytyy kolmella tapaa ja kolmessa eri muodossa. Yllättävän kiva yhdistelmä. Ajatuskin toteuttamiseen toimi tällä kertaa juuri niin kuin olin ajatellutkin :)Ja alimmaisessa kuvassa kaikki mitä käytettiin. Tässä jonkinmoinen selostus järjestyksestä ja niiden nimistä.
Alimmaiseksi lakattiin pari kerrosta Color Club Yum Gum. Sitten levittelin sinne tänne kynnelle folio liimaa jonka päälle Rubelite Fire nimistä kynsifoliota. Tämän päälle Cuccio Base Coat ( pikakuivattaja ei sovi folion päälle vaan rypistää sen ikävän näköiseksi) Tän päälyslakan olen saanut CosMerya:lta Cuccio Color Intro Kit:in mukana. Päälle liimailin pinkkejä niittejä ja niiden päälle inm joka pitää niitit vielä paremmin paikoillaan :)

2 kommenttia:

  1. Onpa kyllä hauskat kynnet, pysyykö tuollaiset niitit hyvin paikoillaan? Ts kuinka pitkään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mulla itelläni pysyy nuo niitit tuolla tapaa laitettuina paikoillaan kahdesta neljään päivään. Riippuu tietenkin paljon siitä mitä käsillään tekee :) Mä kun tuunailen ja duunailen paljon käsilläni niin siinä on lakkaukset ja koristelut välillä aika kovilla.

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)