keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Sekalaista settiä tuunailuista ja ostoksista

Tjaah... kuvat näemmä plähti tänne satunnaisessa järjestyksessä joten mennään sitten tämän mukaan.
Ensimmäisenä on hiuskoriste/pinni minkä tein hameeseeni sopivaksi. Mä kun oon tämmönen hukkapätkä pituudeltani joudun lähes aina lyhentämään housut ja pitkät hameet. No tää on nyt sitten tosiaan tehty hameen helmasta. Taittelin pitkän kangas suikaleen kaksin kerroin ja aloin käsin ompelemalla siitä muodostamaan ruusua. Lopuksi ompelin siihen kiinni pinniosan ja lopputulos näkyy sitten hiuksissani :)

Seuraavassa kuvassa on heräteostos Savonlinnan reissulta. Juvalla on iso ABC huoltoasema jossa on sitten sekalaisia lahjatavaroita ja sisustukseen liittyviä tuotteita myytävänä. Tämä kello herätti minun ja rakkaani kiinnostuksen välittömästi kun huomasimme sen. Joten mukaanhan se sitten lähti kotia päin mennessä :) Kuva on vähän huono koska siitä ei nyt näy se kimallus joka noista isoista timskuista tulee auringon paisteen aikaan. Tämä komeilee nykyään olohuoneessa tv:n yläpuolella.

Kumisaapas ostoksia näköjään seuraavana... Kone helsinki näemmä valmistaa myös kumisaappaita korujen ja kosmetiikan lisäksi. Puhdas heräte ostos tämäkin, vaan ompa mulla ny näin syksyyn tosi mageet lantsari joita ei ihan ensinäkemän lantsareiksi uskoisi. Kyllä näillä kelpaa tallustella lätäköissä ja vesisateessa :D

Keittiön tuolien tuunauskuvia seuraavaksi :D Loppujen lopuksi kahteen pekkaan tehntynä ihan älyttämän helppo homma ja vielä tosi nopeakin. Kultani irroitteli istuin osat irti, mä leikkaisin sopivan kokoiset kankaan palat ja nidoin ne tuolien pohjaan kiinni. Istuimet takaisin runkoon kiinni ja niin oli tuoli valmis :)
Lisää on varmaan tälläisiä yhdistettyjä sekalaisia settejä jossain vaiheessa tulossa. Koneella ihan hirvee määrä tuunauskuvia vieläkin ja ehkäpä tämä on paras tapa saada ne ilmoille tänne blogiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)