perjantai 12. joulukuuta 2014

Tanhuhovin viimeisiin discopuolen bileisiin

Niin mähän olen yläaste aikani viikonloppuja viettänyt Lohjan Tanhuhovin discossa biletellen ja nyt siis oli ihan viimoiset bileet siellä. Teemana 80's ja 90's ja itse kuulun tuohon jälkimmäiseen kategoriaan. Aikoihinhan siellä ei ole ollut enään lauantaisin discoa vaan nyt ollaan fiilistelty muutamana vuonna menneitä muistellen ja vanhoja ystäviä siellä tavaten. Nämä jäivät nyt sitten viimeisiksi sillä paikalle tulee tilalle nyt ihan muuta toimintaa. Itse illasta en kuvia täällä näytä, mutta kynnet ja vähän muuta valmistelua kyllä :)

Kynsien aiheena neon värit ja kuviot :) Ylimmäinen kuva on nyt mitä on... alla näkyy sen hetkinen hiusteni väri :D Oli ihan pakko, sorry :D :D

Ihan järjettömän määrän sain näihin kynsiin käytettyä lakkoja :D Ja nämähän vielä hohtivat pimeässä keltaista hohtoa. Kynsiin olen itse tosi tyytyäinen ja nää olivatkin mulla sormissa melkein kaksi viikkoa kun en raatsinut niitä poistaa :)

 No juu, jos vaikka sitten aloittaisin lakkojen luettelemisen ja nimeämisen :) Vasemmalta takaa lähtien : Orly Au Champagne, China Glaze Grass Is Lime Greener, China Glaze Pink Voltage, Mia Secret 2 in 1 Nail Art musta, China Glaze Dance Baby, Konad musta leimauslakka, Orly Glowstick, China Glaze I'm Whit The Lifeguard, inm pikakuivattaja, BYS pimeässä hohtava päälyslakka ja edustalla ovat OPI Neon Revolution minilakat.
Leimat ovat: Peukalo XL-leimauslaatta I jonka olen ostanut MiMax:ilta ja muut leimat ovat MoYou Time Traveller Back to the 80's 02 laatasta.

ja sitten tietenkin piti hommata jotain pientä hauskaa rekvisiittaa muutenkin iltaa varten :D Osa katosi matkan varrella johonkin, muutama meni etukäteen mun poikien leikkeihin :)
Näin... saahan sitä välillä vähän lapsettaa :D Mutta oli hieno ilta ja näin tosiaan ihan mukavan määrän ystäviä ja seuraavana aamunakaan ei ollut ihan niin pahaolo kuin olisi voinut olla :D

2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)