sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Punaista... joskin ei jouluiset ja kuulumisia

China Glazen Visions of grandeur kynnellä jälleen. Näyttää siltä että tästä lakasta on tullut yks mun punaisten lakkojen suosikki :D Koristeena on water decalsit ja niiden päälle olen liimannut vielä muutamia kirkkaita strasseja. Päälle inm pikakuivattaja. Kynnet ovat tosi vanhat ja näistä en löytänyt kuin tän yhden valokuvan, mutta näkeehän tästäkin mitä ne ovat olleet :)


Ja nyt kun ei kynsistä oo tämän enenpää kuvia ja kerrottavaa niin voisin kertoa taas jälleen kerran hieman kuulumisiakin :)
Töissä oon nyt ollut reilut pari viikkoa. Oon ihan hurjan hyvin viihtynyt siellä. Työkaverini on aivan mahtava ihminen ja on tullutkin kikateltua älyttömän paljon päivien aikana :D Muutenkin työ on ollut juuri sitä mitä ajattelinkin. Fyysisesti raskasta ja paljon kävelyä, mutta se vaan ei haittaa pätkääkään. Oon tyytyväinen kun tulee saatua hyötyliikuntaa siinä samalla. Tietin oman aikansa ottaa että kroppa tottuu :)
Jaa mitäs muuta....
Niin menin kihloihin 1.1.2015 <3 Näätte sitten jossain vaiheessa sormuksen kun päästään näistä vanhemmista postauksista :) Joita muuten on vielä reilusti jäljellä :D
Kynnet ovat kärsineet pituutensa puolesta töissä joka ei sinänsä ole mikään ihme, mutta oon kuitenkin jatkanut lakkailuja, tosin hieman hitaammalla tahdilla. Ei vaan oo samalla tavalla powerit ja aika riittänyt töiden jälkeen illasta.
Nyt töiden alettua tulin siihen tulokseen että tarvitsen oman kulkupelin jonka sitten eilen löysin. Ens viikon loppupuolella kotiutuu mulle sitten oma pirssi. Se oli ns. rakkautta ensi silmäyksellä. Mentiin koe ajamaan toiseen liikkeeseen ihan toista autoa, joka olikin sitten melkoinen pettymys. Jatkoimme toiseen läheiseen autokauppaan josta tämä mun tuleva auto sitten löytyi. Budjetti ylittyi melkoisesti, mutta oon nyt kuitenkin ihan sairaan tyytyväinen :)
Niin kovasti kun vielä vajaa vuosi sitten sanoin ettei mun talouteen ikänään mulle tuu autoa :D :D Mutta niin ne asiat vaan muuttuu ajan kanssa. Koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan :)
Blogin arvonta on vielä käynnissä... osaanottajia on vähänlaisesti, toisaalta niitä taitaa veroittaa se ettei lakkoja oo tällä kertaa palkintona. No mutta jos ny kuitenkaan yhtään kiinnostaa niin käykäähän osallistumassa. Tosa on linkki postaukseen: http://lepikossakuhisee.blogspot.fi/2014/12/arvontaa-pukkaa.html
Että tämmöisiä tällä erää, ny alan valmistautumaan pulkkamäkeen jäppisten kanssa :) Palaillaan taas!

2 kommenttia:

  1. Onnea kihloista ja kivat kynnet.Mukavaa että oot viihtyny töissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihanaa olla elämässään onnellinen näinkin monella osa-alueella :)

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)