keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Pieniä sinisiä heppuja ja yks typy

Hmmm... muutoksen tuulia jälleen ilmassa. Tällä kertaa asunnon vaihtamisen muodossa. Kiirettä pitää pakkaamisen kanssa. Ja tämähän tehdään pääasiassa töiden jälkeen tietenkin. Ja oon kyllä lakkaillut kynsiä n. kerran viikossa, vaikkakaan en nykyään ihan niin usein oo postaillut. Oikeestaan harvinaisen hyvin on mun lakkaukset ja kynnet kestäneet tuota siivoustyötä. Tosin voi siihen kyllä vaikuttaa myös se että oon kohta 3kk syöny piimaxia ja biotiinia monien muiden vitamiinien kanssa. Olo on suorastaan upea. Ja ohan tuota painoakin tippunut kivasti viime kesästä (taitaa olla se n.18kg ny kasassa). Ylpeänä voin vihdoin sanoa olevani normaalipainoinen. Tavoitteena olisi kyllä vielä vähän saada painoa tiputettua, max.6kg. Mutta onneksi sen kanssa ei nyt niin hirmuinen hoppu ole.

Mutta siis pitkästä aikaa sain todella voimakkaan vision mitä teen kynsille. Konsteina akryyliväreillä vapaalla kädellä maalailu ja water decalsien yhdistäminen.
Kauempaa nää oikeesti näytti aika oudoilta mutta kun sitten läheltä katsoo niin jopas alkaa kuviot selkiämään :D Oli oikeesti tosi hauskaa pitkästä aikaa maalata kunnolla kynsille jotain vaikka nyt tuollaiset tyngät ovatkin. Tuokin lyhyys johtuu tosiaan vaan ja ainostaan siitä, että lyhkäisemmillä on vain yksinkertaisesti helpompi työskennellä.


 Ai kauhee ku noi kuvat on huonoja tällä kertaa, mutta toivottavasti ny jotain selvää saatte.

2 kommenttia:

  1. Todella ihanat ja voimia pakkaamiseen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Onneksi tässä on kuitenkin suhteellisen hyvin aikaa pakkailla. Se vaan että olohuone alkaa kohta olemaan suht täynnä laatikoita. Missäs mä nyt sitten lakkailen kynsiäni ? :D

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)