sunnuntai 30. elokuuta 2015

Violetin ja hopean yhdistelmä

Näistä kynsistä pidin itse ihan älyttömän paljon ja olivat vielä ihan älyttömän helpot toteuttaakkin. Pohjalakka on kyllä oikeesti violetti eikä sininen vaikka niin kuvassa näyttääkin (kiitos vaan kameran asetusten jota en osaa muuttaa...). Kyseessä on China Glazen Fancy Pants lakka. Aaltomaiset kuviot ovat water decalseja, sellaisia kapeita josta sitten leikataan oikeen kokoinen pätkä kynnelle. Ihan törkeen käteviä!!! Toiselle puolelle oon lakannut jotahi hopeista glitteri lakkaa... pullo on hukassa joten nimee en ny sille pysty antamaan.
On muuten outo juttu kuin mä osaan laittaa välillä noita lakkapulloja jemma nimiseen paikkaan ja en enään sitten niitä löydä o.O Tai no siis löydän joskus kun en sitä millään osaa odottaa ja sitten pähkäilen minkä ihmeen takia sen sinne oon laittanut :D Aina ei vaan omia aivoituksia osaa ymmärtää :D4 kommenttia:

 1. Hienot lakkaukset!!
  Fancy Pants lienee kuvattavuudeltaan samaa sarjaa kuin itselläni tuoreeltaan lakattu Zoyan Isa, jonka violettius tuntui katoavan valokuvissa olemattomiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Taitaapa olla aika paljon noita violetteja jotka taittavat paljon enemmän siniseen valokuvissa. Sinänsä aikas harmi kun tämäkin on oikeesti todella mageen värinen lakka.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)