tiistai 8. syyskuuta 2015

Fenixlintu

Empä päässyt viikonloppuna postausta teille laittamaan. meni nääs hermot ja lujaa mun läppärin kanssa. No nyt ei enää semmoista ongelmaa pitäisi olla kun rakas mieheni minulle uuden läppärin tänään hommasi ja laittoi toiminta kuntoon <3 Joten ny si totutellaan tätä käyttämään. Vanhalta koneelta oonkin sitten siirrelly ulkoiselle kovalevylle kuvia jotta saan postauksiin kuvatkin talteen. Tuo vanha rämä kun oikeesti voi lopullisesti sanoa itsensä irti milloin vaan.
Mutta itse aiheeseen... Lakkauksia :D 

Liukuvärjäystä tällä kertaa. Kuvaa jollain tapaa auringon laskua tahi nousua, saatte valita ihan ite kumpi on mieluisampi :D
Oon näemmä ottanut oikein käytetyistä lakoistakin kuvan jonka laittaminen oikeestaan on turhaa kun lakat on hyllyissään. nämä kynnet kun on tehty ennen muuttoa ja eipä nuo käytetyt lakat pysyneet erillään muuton aikana tietenkään... toki näkeehän kuvasta mitä värejä oon käyttäny. Mutta toisaalta aika turhanpäiväistä selittelyä, eikö???
Kuvissa kynnetkin on suhteellisen pitkät jopa. Nykyään ei oikein kynnet pituutta ehdi saamaan kun jo jostain suunnasta lohkeaa töissä. Elämä on välillä... miten sen ny sanois... vaikeaa :D Tai ainakin tän harrastuksen kannalta. Onneksi sentään on aikaa lakata edes sen kerran viikossa :)

Kattelen tota lakka kuvaa ja mietin, että alanko ees arvailemaan mitä noi lakat on. Jaaah... tulin siihen tulokseen etten :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)