sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Uusi koti osa2

Seuraavaksi vuorossa meidän aikuisten makuuhuone ja sen tuunaus. ja tientenkin pääsette näkemään millainen siitä sitten tuli loppujen lopuksi sisustettuna.
Aloitus kuvana vähän makua siiitä mitä seinä oli ennen. Tuollainen vaalea beige joka ei oikeesti oo minkään värinen. Yöks, muutos tähän oli saatava mahdollisimman pian!!!! Joten siitä se ajatus sitten lähti. Molemmat tahdottiin harmaa tehoste seinä. Kyse oli vain siitä kuin tumma. Ja melkoisen tummaanhan sitä sitten päädyttiin. Mä lupasin kuvioida seinän sabluunalla maalaamalla jahka rakas sen olisi saanut pohjamaalattua. Netistä löysin kivan tribaali kuvion joita sitten tulostin useamman kymmenen kappaletta. Pinnoitin ne pakkausteipillä  molemmin puolin ja yhtenä iltana sitten mieheni kanssa mattopuukolla leikattiin ne telkkua katellessa valmiiksi.
Aika tumma siitä tosiaan tuli, mutta sehän sopii mulle :)


Arkit ovat A4 kokoisia ja kuvio tuli pysty asentoon joten asettelu oli suhteellisen helppo tällä kertaa. Alimmaseksi kerrokseksi töpöttelin sellaista läpinäkyvällä maalipohjalla olevaa glitterilakkaa. Jonka annoin kuivua kunnolla. Jonka jälkeen asettelin sabluunat uudelleen niiden päälle hieman erikohtaan ja töpöttelin valkoista maalia päälle, joka on siis tarkoituksella epätasaisesti.

Glitterimaali vielä märkänä joka näkyi siinä vaiheessa vielä näin hyvin. Puol tuntia ja valkoista ei näkynyt enään ollenkaan, vain hopean väriset glitteri olivat napakasti seinässä :)
 Seuraavaa kierrosta jo melkoisen paljon valmiina valkoisella maalilla tehtynä :) Oli muuten tän jälkeen pohjelihakset suhteellisen hapoilla kun tuon keittiöjakkaran kanssa siinä steppailin ylös alas :D Hyötyliikuntaa nimenomaa :D

Valmiista seinästä kuvaa :)


Lähikuvaa siitä minkälainen kuvio on... Jonkun verran näkyy nuo glitteritkin. Luonnossa ne näkyy auringon paisteessa todella kivasti:)

Meidän makkarin lamppu... heijastelee ihanasti illalla <3
Valmiista makuuhuoneesta sisustettuna. Nykyään kyllä nuo yöpöydät ovat saaneet jo valkoisen värin pintaansa.

Hihii... tästä näkyy ihan vähän myös mun työhuoneeseen, jossa siis muuten tätäkin postausta kirjoittelen helmiverhojen takana ;)


Mun meikkauspöytäni makkarin puolella


No niin siinäpä makkari höpinät. Mitäs mieltä olette seinästä ja sen sopivuudesta makuuhuoneeseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)