perjantai 15. huhtikuuta 2016

Heissuli vei pitkästä aikaa

Muutto on tehty, tavarat löytänee omille paikoilleen (osa kyllä vielä hakee paikkaansa ja vähän rempattavaa olisi), pihaakin oon saanut kivasti laitettua niinä muutamana kauniina päivänä mitä on ollut.
Muutakin pientä muutosta on tullut. Nimittäin viime perjantaina käytiin hakemassa kotiin pieni karvakuono.
Tara on sekarotuinen (mäyräkoiraa, jackrusselia ja beaglea sopivissa määrin sekoitettuna) ja äärimmäisen ihana ja jääräpäinen tapaus <3 Pikku muru, mamman mötikkä on kotiutunut yllättävän hyvin. Eilen oppi hyppäämään ihan ite sohvalle, josta kuonolaisen nykyään löytääkin lähes tulkoon koko sohvan valloittaneena heti kun silmä vaan välttää :)
Kynsiin en oo oikeemmin ehtinyt panostamaan juurikaan, muutamia lakkauksia tehnyt. Muita projekteja on hirveesti suunnitelmissa. Ensi sijaisesti nyt kuitenkin kasvimaan tekeminen meidän alapihalle. Hirvittää jo pelkkä ajatuskin mistä ja kuinka kaukaa löydän itseni ja jyrsimen jolla ois tarkoitus tuo mun tuleva kasvimaa kääntää :D

Yritän ehtiä kirjoittelemaan tässä kevään aikana oikeesti nyt enemmän, toisaalta oikeesti veri vetää pihalle maata tonkimaan kun on nätti ilma, mutta ny kun noita sää ennusteita oon vähän vilkuillut niin sadettahan se on lupaillut taas... huoh!

Mutta ei muuta kuin oikein hyvää kevään jatkoa ja palaillaan taas :)

2 kommenttia:

  1. Hän on kyl vielä pieni... on parissa viikossa kasvanut huimasti :) vaan eipähän Tarasta mikään suuren suuri tulekkaan jää varmaan semmoiseksi keskikokoiseksi :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)