sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Aikaa on jälleen vierähtänyt luvattoman paljon

Niih... ja sitä kun tuntuu olevan rajallisesti vuorokaudessa.
Jotenkin musta alkaa pikkuhiljaa tuntumaan että tän blogin taru hiipuu loppuaan kohti koko ajan voimakkaammin ja voimakkaammin. Ei sillä etteikö blogin kirjoittaminen olisi yhä mukavaa ja antoisaa touhua, vaan jotenkin tää blogi ei enää vastaa sitä tarkoitusta mitä varten oon sen luonut, eli kynsien koristelua ja lakkailua varten.

Alkuunhan blogi oli todella henkilöhtaisella tasolla, annoin itsestäni älyttömän paljon... siihenkin tuli muutos noin vuoden kahden päästä kun sellaiset ihmiset joihin olin tutustunut ja luottanut heittäytyivät ilkeiksi, joten kuviot muuttuivat silloin ensimmäisen kerran rajummin.

Pitkän aikaa mentiinkin sitten sellaisella ns. pintaliidolla keskittyen vain kynsiin ja niiden kanssa puuhailuun, muutamissa kilpailuissa pärjäsin kivasti ja se antoi lisää puhtia lakkailemisiin. Lakkoja kertyi hyllyyn aika hurjaan tahtiin (on niitä vieläkin joku 600-700kpl, en oo enään aikoihin niitä viittinyt laskea), ja niistä uusista olikin helppo tehdä postauksia ja mitä ihmeellisimpiä lakkauksia :)

No nyt en oo enään ehtinyt osallistumaan lainkaan kilpailuihin, pariin vuoteen on mahtunut varmaan alle kymmen itse ostettua uutta kynsilakkaa. Vanhoissakin riittää vielä paljon lakkoja lakattavaksi. Joten niinkään oo pysynyt tän hetken hotti ja in-lakkojen mukana. Toki tälläkin tavalla on säästynyt aivan tolkuton määrä rahaa, se ei lienee lainkaan paha asia.

Si varmaan reilu pari vuotta sitten alkoi tulla postauksiin mukaan aika paljon kaikkea käsityötä, tuunailua ja sen semmoista joka ei todellakaan millään tavoin liity kynsiin (tai no sillä katkeavalla tavalla kyllä) ja näihin aikoihin muistaakseni lisäilinkin tuonne nimen alla muita kategorioita joista blogissa voi lukea.

Kiitos kaikille jotka ovat kaikkien muutoksien jälkeenkin pysyneet lukijoina. Niin kuin tuossa jo parissa aikaisemmassa postauksessa oonkin maininnut että hinku kirjoittaa on ja varmasti tulee pysymään ihan aina. Nyt kuitenkin harkinnassa on ollut ihan kokonaan uusi blogi jossa ei tulla näistä mun kynsihommista lainkaan kirjoittelemaan tai sitten mitään muutakaan siihen liittyvää postausta julkaisemaan.
Ja niin sen verran voin myös avata tulevaa blogia että siellä on siis todellakin lähinnä mun koruiluista, maalauksista, tuunailuista ja rakennusten kunnostamisista (ja ehkä myös mun tulevista kesähäistänikin) jutustelua ja kuvia, muutenkin varmaan hieman enemmän henk.koht. juttua kuin täällä.

Nyt näillä näkymin tää blogi jää henkiin kitkuttelemaan ainakin joksikin aikaa, en kyllä lupaa yhtään mitään minkä verran täällä kirjoituksia tulee olemaan... ei ainakaan varmaan yhtään harvemmin kuin nyt on ollut :D
Ilmoitten jahka saan sen uuden blogin luotua ja siihen sitten osoitteen myös täällä puolella ja toki myös blogin face sivuilla.


Kiitos siis kaikille tähän astisesta. love you all ;) katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

1 kommentti:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)