maanantai 15. toukokuuta 2017

Rock henkiset lakkaukset

No ny on kuvia... ehkä jopa pari liikaa, mutta menköön tämän kerran. Laatukin on ny vähän niin ja näin ku olivat ryökäleet melkoisen haastavat kuvattavat.

Mutta siis nämä lakkaukset olivat vähän sellaiset että vahingon kautta onnistumiseen. Pari alimmaista kerrosta on tumman harmaata lakkaa. China Glazen jotain... muisti pätkii ja noita ku on parikin tumman harmaata tuolla hyllyssä.
Niin siis tarkoitus oli tosiaan leimata nämä kynnet, mutta vihreällä metallilakalla. No eihän se tietenkään näkynyt oikeestaan juuri nimeksikkään tuon harmaan päältä.
Laiskaksi saa nimittää, koska sitähän mä just tässäkin tapauksessa olin. Aattelin sitten etten jaksa poistaa lakkauksia ja aloittaa alusta. Joten kaivoin vaalean vihreän leimauslakan laatikostoni syövereistä (on muuten menny ainakin vuosi kun sitä oon viimeksi käyttänyt) ja toivoin sormet ristissä että lakka on vielä käyttö kelpoista.


Ja yllätys yllätys, sehän oli niin kuin ois just avannu kyseisen pullon ekaa kertaa :D No niin ei muuta kuin samat kuviot toiseen kertaan kynsille. Ja tällä kertaa tarkoituksellisesti hieman eri kohtaan kuin ekalla kerralla. Koska kyllä se metalli vihreä vähän sieltä näkyi.


Kynsistä tuli valmiina oikeesti aika kivat. Valon osuessa eri kulmista kynsiin ne näyttivät enemmän ja vähemmän vihreiltä. Vaalen vihreä oikeestaan kivasti tasapainotti kynsiä.
Ite ainakin tykästyin näihin. Leimatkin oli suhteellisen sopivan kokoisia tällä kertaa. Monen monta kertaa kun tuntuu että ne on liian iso mun nykyisille kynsilleni jotka ovat todellekin olleet aivan tyngät aika ajoin.
Tuossa omalla facebook sivuillani oli muistoja menneisyydestä. 6 vuotta sitten olen saanut ensimmäiset geelikynsi tarvikkeeni, joka siis tarkoittaa että blogigin taitaa olla kohta sen 6 vuotta vanha...
Täytyykin käydä muuten tarkistamassa!
Jep oikeessa olin :) 4.6.2011 on ollut mun blogihistorian ensimmäinen postaus. Olipahan muuten näköinen :D
Täytyy pistää tuonne takaraivoon harkintaan josko jotain kivaa keksisi teille lukijoille vaikka jonkin arvonnan muodossa tässä kesän mittaan. Ihan tuohon blogin syntymäpäivään en sitä lupaa enkä takuulla ehdikkään saamaan kasaan, mutta jos vaikka heinäkuun lopulle sitten. Pitää saada nuo mun omat häät pois alta hoidettua <3

Niin tuosta geelikynsi setistä oikeestaan tuli mieleen että mullahan on ollu geelikynsien kanssa tässä jo melkoisen pitkä paussi. Taitaa olla se melkein neljä vuotta siitä kun lopetin omien kynsien geelaamisen. No näyttää se taito pysyneen tallella. Pari viikkoa sitten pitkästä aikaa geelasin omat kynteni. Saan kasvatettua nuo kynnet häihin sitten vähän pidemmiksi... tai ainakin toivon niin, että kestävät.

SummanMaailma blogikin on taas päivitetty, sivupalkista pääseepi siellä piipahtamaan. Ois aikas ihanaa saada sinnekkin vähän lukijoita... siis niitä jotka jaksaisivat vähän kommentoidakkin :)

Niin ja Instagrammiin oon tutustunut ja sieltä mut löytää nimimerkillä misu_395 . Siellä saattaapi aika ajoin vilahdella kuvissa tuoreet lakkaukset ;)

1 kommentti:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)