sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Viukakynnet riikinkukko twistillä

Nämä ne olikin yhdet veijarit toteuttaa... ajatus kynsistä oli alkuun ihan erinlainen ja toteutus sitten jotain muuta :D Ei sillä ettenkö olisi näihin tyytyväinen, sillä olen kyllä.
Alla on nyt toinen lakka Leggy legend kokoelmasta joka on In The Lobby niminen lakka. Tumma viininpunainen jellylakka. Kaksi kerrosta jälleen ja sain mielestäni tarpeeksi tasaisen ja peittävän tuloksen. Päälle olen leimannut XL-laatasta DRK-C tuon kokokynnen viuhkakuvion vaaleanpunaisella Konadin leimauslakalla. Lisäksi tein sitten dottarilla ja keltaisella leimauslakalla + vielä In The Lobby lakalla nuo pistees leiman päälle. Päälimmäisenä Inm.
Kynnet saivat kivasti huomiota töissä :) Onhan se vissiin suhteellisen harvinaista että siivooja jaksaa panostaa kynsiinsä näinkin usein kuin mä :D No emmä oikeesti tiedä, mutta kiva kun saa välillä kehuja kynsistä ja että se jotka niitä huomio on miehiä... oikeen semmoisia tavallisia suomalaisia miehiä jotka ovat vähän semmoisiä jörryköitä. Oma mieheni kyllä hoksaa aina kun lakkaus on vaihtunut ja jaksaakin antaa minulle uusia ideoita kiitettävän paljon <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)