maanantai 12. kesäkuuta 2017

Muuttolinnut

Leimaaminen jatkuu... mulla on ihan älytön määrä leimoja joita en oo ikänään käyttänyt ja nyt otinkin niskasta itseäni kiinni ja ajattelin niistä valkata jotain kynsille. Vaikkei enään ookkaan syksy niin mikäs estää tuota kuviota käyttämästä. Enhän mä ny muutenkaan noudata noita vuodenaikoja :D Toisaalta vastahan nuo kesän räpyttelijät ovat tänne koto Suomeen saapuneet.
Nämä kynnet taitaa olla viime talvelta jos en ihan väärin muista.

Joo-o, on vielä muutamat vanhemmat kynnet esittelemättä ja tuleehan tässä välissä tuoreempiakin.

Niin kynsillä on siis China Glazen CG In The City lakka ja päällä XL-laatasta DRK-C lähes kokokynnen leima. Se onkin tuollainen jännän mallinen joten sillä sai erikohdista erilaisen kuvion kynnelle. Aika kiva voin todeta. Eipä sen kuvion aina niin tasaisesti kynnellä olla ja varsinkaan tässä kuviossa. Kyse kun on lintuparvista kuitenkin :)
Valkoinen Konadin leimauslakka käytössä ja päällä inm pikakuivattaja.Varmaan huomasitte että en postaillut viime viikolla. Syytän siitä hyvää ilmaa ja paljon kertyneitä pihahommia :D Haha, no en oikeesti syytä siitä ketään enkä mitään. On vain ollut vähän kiirus noiden hääjärjestelyjen kanssa, ehkä tämä on kuitenkin ihan pätevä syy tähän laiminlyöntiin.

Arvontaa varten tilattuja palkintoja jo vähän kotiutunut, paljon on vielä matkan varrelle. Jahka saan ne kotio niin sit läväytetään se arvonta päälle :) Maltti on valttia ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)