sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Blue Lady

Sinistä pitkästä aikaa kynsillä. Ehkä olisi ihan hieman vaaleamman sinin kannattanut valita pohjalle jotta nuo water decalsien värit olisivat näkyneet paremmin. Mutta taas toisaalta ei näistä näinkään tullut yhtään pöllömmät.

Nää water decalsit on kyllä niin ihana helpot ja vaivaton konsti koristella näyttävästi kyntensä. Ja oikeesti ei nää ny ihan maltaitakaan maksa kun jaksaa vähän etsiskellä tarjouksia.

Kuvia oiva pläjäys jälleen... tekstiä niiden jälkeen lisää :)
Tänään oli jännät paikat kun piti päättää millaiset kynnet teen itselleni sitten häihin ja hääjuhlaan. Useammat kokeilut tuli tehtyä ja mieheni kanssa sitten valittiin mulle hääpäivällä yhdet ja juhliin toiset. Näiden päivien välillä kun on se melkein viikko aikaa niin ihan omasta kokemeuksesta tiedän ettei nuo hääpäivän kynnet enään juhlissa olisi kovinkaan kauniit.
Joten siis kahdet täysin erilaiset kynnet tulossa :)

Harmittavan vähän on tullut osallistumisia arvontaan... toisaalta onhan siinä sitä aikaakin vielä todella pitkästi. Toisaalta lukijoitakin on ollut nykyään vähän, siis suomesta. Ulkomailta kyllä niitä riittää joka onkin minut oikein positiivisesti yllättänyt. Jänskää kun kuitenkin vain suomeksi kirjoitan. Ei haittaa siis todellakaan ja oon jokaikisestä lukijasta suunnattoman onnellinen.
Ja onhan kai minussakin ollut vikaa kun en oo tuossa välissä lainkaa blogiin panostanut joten mitäpä sitä voi oikeesti odottaa?
No mutta kuitennii, käykäähän osallistumassa arvotaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)