keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Pitihän se minunkin

Otin testaukseen MILV:n siirtokuvat joita on hehkutettu todella paljon blogeissa. Samaan syssyyn tilailin muitakin siirtokuvia ja pari uutta leimauslaattaa. No kun kerran tilaan niin miksipä en sitten kaikkea niitä mitä oon himiöinyt??? No juu, ny on sitten ekaa kertaa kokeiltu noita MILV:n siirtokuvia. Piti oikein käydä ohjeet kahtelemassa... hämäs meinaan tuo arkissa oleva teksti WHITE BASE ONLY. Kröhöm... ei oo valkoinen pohja näissäkään kynsissä ja hyvin toimi. Tiiä sitten mistä syystä tuo teksti noissa on. Tällä erää ei ainakaan mun menoa haitannut.
Kuten huomaa niin liukuvärihan siellä alla möllöttää, vähän silleen vinottain lakattuna/töpöteltynä. Itse pitsikuvio on aikas bueno tohon päälle.
Itse siirtokuvista voin sanoa vain hyvää. Tosiaan se muutama sekunti vedessä riitti. Kuviot on tarpeeksi isot pidemmällekkin kynnelle (joita mulla ei yhäkään siis ole). Vaivatta ilman ihmeempiä temppuilija sai nuo riitymään kynsille. Ei jääny ryppyjä eikä mitään ilmakuplia. Tosi jees siis. Näitä varmaan tilaan jatkossa lisääkin jahka saan vanhoja ekaan käytettyä pois alta :)Hitsin pimpula, meinas noi lakat unohtua kirjoittaa :D Vasemmalta oikeelle: China Glaze Sunshine Pop, Papaya Punch, Roguish Red ja Vision Of Grandeur sekä päälimmäisenä inm.

2 kommenttia:

 1. Vau! Todella hyvin sopii liukuvärin päälle. Voi kun joskus viitsis kokeilla Milvejä. Mulla oliskin pari arkkia, mutta pelkään hermoromahdusta.. :)
  Liityin sun lukijaksi. En ymmärrä, miten tää blogi on mennyt multa näin ohi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsä mitään hermoromahdusta saa :D Onhan ne alkuun vähän haastavia, mutta vain harjoittelemalla ja tekemällä sen alkaa hallitsemaan. Ja en mäkään niitä aina saa niinkuin haluaisin. Päällyslakalla saa korjattua joitain pikku ryppyjä ja silleen :)
   Kiitos että liityit lukijaksi, käyhän sinäkin osallsitumassa vielä arvontaan!

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)