perjantai 11. elokuuta 2017

Hileinen skitle

Aika menee aivan hirveetä vauhtia kun painaa menemään paikasta toiseen tukka putkella. Joo ja tänäänhän on siis jo perjantai vaikka totutusti oon alku viikosta postaillut. No tällä viikolla näin, ens viikolla yritän ehtiä jo normi aikataululla tekemään postauksen. Tällä hetkellä mun selän takana porisee mehumaija ja siinä valmistuu pojilleni ja miehelleni taas sekamarjamehua.

No niin kynsien lakkaukset ovat taas vähän vanhemmat, tosin sopii kyllä ihan hyvin kesään kuin kevääseenkin jolloin nämä on tehty.

Skitlet joita mun näpeissä ei järjettömän usein nähdä. Näistä kyllä pidin :)
Loppujen lopuksi tulee ihan liian harvoin käytettyä noita koristehileitä, niitäkin kun on kertynyt laatikon kätköihin kymmeniä erilaisia. Ja ovathan nuo nyt ihan näyttävän näköisiä pienellä vaivalla.

Tämän hetken kynnet ovat olleet nyt levossa ja vain hoitolakalla melekin sen kaksi viikkoa. On muuten ollut ihan sairaan outoa kun ei oo ollut mitään värikästä näpeissä. Mutta taas tänä viikonloppuna ois mahdollisesti aikaa niitäkin lakkailla ja koristella, varsinkin jos sitä vettä tulee niin kuin on uhkailtu säätiedotuksissa (lue: sääarvauksissa).

Mutta tosiaan tälläinen pika postaus tänään... en oo kuitenkaan unohtanut teitä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)