tiistai 22. elokuuta 2017

Pitkästä aikaa Craclet

Aikoihin en oo tätäkään lakkaa käyttänyt... en oikeesti. Nää kynnet on taas aika vanhat. Mutta siis väriyhdistelmä on mielestäni aika ok. Pohjalla on hopeista hilelakkaa jonka päälle sitten lakkasin ton craclen. Vähän pelotti kuin tällä kertaa käy, kun näiden lakkojen kanssakin tuntuu jostain syystä kuunkierto ja tuuri vaikuttavan aika paljon. Tällä kertaa onnisti ja lakka halkeili kivasti ja suhteellisen tasaisesti.
Hopeiset niitit vielä päälle ja siinäpä se tällä erää. Ei juurikaan haastetta, mutta eipä sitä aina tarvitse olla jotta saa suhteellisen nätit kynnet tehtyä.

Helpolla sitä nykyään jostain syystä mennään. Jotenkin tuntuu vähän turhauttavalta kun tekee parikin tuntia hommia joidenkin kynsien koristeluun ja sit ne menee töissä parissa päivässä ihan kettumaiseen kuntoon ja yleensä sitten joudun niitä vielä sen loppuviikon kattelemaan siinä kunnossa kun ei vain yksinkertaisesti aikaa riitä tehdä uusia.

Mä niin jotenkin jo elättelon toiveita että syksyn myötä olisi tullut vähän enemmän aikaa laittaa kynsiä, mutta puuhommat ja sadonkorjuut teettävät töitä. Toisaalta onhan se kyllä kiva kun talvella on sitten lämmin torppa kun on polttopuita millä lämmittää ja samoin on mehua ja jotain leivonnaisia mitä juoda ja syödä. Mutta joo, ihanaa kun kuitenkin ootte olleet kärsivällisiä ja ette ole hylänneet mun blogia, sillä oikeesti, ootte mulle tärkeitä ja nää mun blogit kaikesta huolimatta on mulle kuitenkin rakas harrastus ja ns. henkireikä kaiken tän muun "vakavan" puuhastelun ohella.

2 kommenttia:

  1. Voi että, cracklet! En koskaan kummemmin villiintynyt näistä. Mulla oli musta crackle, joka jytkähti pulloonsa. Näitä katsellessa tuli kumma hinku lakata hopealla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkivilkaisulla mulla taitaa olla muutama craclelakka nykyään enään. Ei nää craclet oo ollu munkaan suurimmassa suosiossa, mutta sillointällöin tulee kyllä niitäkin tehtyä. Varsinkin silloin ku haluaa päästä helpolla.

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)