sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Happy cupcake

Nämä kynnet ovat ajalta ennen häitä. Huomaa meinaan kynsien pituudesta. Jostain syystä tulee jokseenkin harvakseltaan tehtyä skitlejä mutta näissä nyt sellaiset pastelliset. Pohjavärit oikeen vaativat koristeeksi jotain herkullista ja makeaa niin mikäpä olisi sen parempi aihe kuin kuppikakut ja makeat mansikat.

Siistokuvat on kaivettu laatikon perulta ja mitään mielikuvaa mulla ei valitettavasti ole siitä minkä merkkiset ovat. Sen muistan että yllätys oli suuri mun luulin että nämä olisivat olleet koko kynnen siirtokuvia, mutta olivatkin sitten yksittäisiä kuvia vain suuremmalla pohjapahvilla. No siinä sitten tovin ihmettilin että mitäs hittoa ny... ei siinä muu auttanut kuin asetella ne yksitellen kynsille ja toivoa että saan ne suunnilleen samalla tavalla aseteltua. Toivoa toki aina voi... ei se ny ihan täysin onnistunut, mutta kokonaisuus on suhteellisen kiva kuitenkin enkä mä ny oikeesti noita kynsiäni vahtaamalla vahtaa. Toki välillä häiritsee kun ite tietää ettei ole onnistunut 100%.

Samoin kuin toisessa blogissani kerroin jo, niin tämäkin blogi jää nyt vähän vajaan 2 viikon postaustauolle. Lähden meinaas keskiviikkona häämatkalleni, joten sieltä en meinaa mitään postailla, enkä ole opetellut tuon ajastamisen jaloa taitoa koko kuuden vuoden bloggailun aika (en meinaa ees opetella ;D ). Joten palaamme postaksien kera kun pääsen takaisin Suomen maan kamaralle ja olen saanut kaikki ns. juoksevat hommat hoidettua alta pois.

2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)