tiistai 26. syyskuuta 2017

Lomakynnet Bulgarian reissulle

No niin nyt on lomailut lomailtu ja häämatka siinä reilussa parissa viikossa tehty.
Ajattelin nyt sitten samontein postata nää mun matkalle tehdyt kynnet. En oikein osannut päättää minkäväriset kynnet halusin joten kompromissi ratkaisuna tein sitten tämmötteiset kirjavat seeprakuosilla leimatut. Viimeisessä kuvassa on vielä lisätty holotopperi. Ajattelin että saattaisi näyttää kivalta auringon paisteessa sekin vielä. Ja kieltämättä se kimalteli ihan kivasti.
 
Matka meini oikein hyvin. Lämmintä piisasi jokaiselle päivälle 26-30 asteen väliltä. Käytiin siis Bulgarian Sunny Beachilla. Hotelli oli Family resort Nevis jota voin suositella ihan satasella. Palvelu pelasi ja henkilökuntakin oli ystävällistä. Ruoka oli hyvää ja sitä sai syödä mahansa täyteen. Meillähän oli all-in-cluse (kirjoitettiinkohan se noin ???). No joka tapauksessa siis ruuat ja juomat kuuluivat hintaan. Juomaa kului huomattavat määrät :D
Rantakadulla oli ihan törkeät määrät kauppoja joka lähtöön ja hinnat olivat suhteellisen edulliset. Oli siellä niitä hintaviakin mukana, mutta eiköhän niitä joka paikassa ole.
Tuli sieltä osteltua vähän tarpeellista ja vähemmän tarpeellista tavaraa tuliaisiksi ja itselle.
Altaalla paahdettiin itseämme jokaisena päivänä ja oikeesti vihdoin tuntui siltä että oli kesä. Harmi vain että se kesti sen viikon verran vain.
Mutta hieno reissu oli. Kirjoittelen tonne mun toiseen blogiin enempi reissusta ja sinne tulee myös kuvia matkalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)