sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Vaaleansinisellä metallin roosat leimat

Heissuli vei pitkästä aikaa. Tää nainen on taas pari viikkoa vetäny menemään paikasta toiseen tukka putkella, on ollut pitkiä työpäiviä ja kyläilyjä. Kotia kun olen päässyt niin saunan kautta nukkumaan.
Mutta kynsi depis on kadonnut (onneksi) ja oon tosiaan kynsiäkin lakkaillut enemmän kuin kuin aikoihin. Tälläkin viikolla jo kolmet kynnet taiteiltu.
Nämä kynnet tosin on jostain kevään korvilta eli ei todellakaan sieltä tuoreimmasta päästä.

Jostain syystä oon aina tykännyt leimailla metallilakoilla ja niinpä näemmä näiden kynsien osallakin on käynyt.
Leimaamiset ovat varmaan muutenkin tulevaisuudessa aika isossa osalla tällä blogilla, on tullut meinaan aimo läjä uusia laattoja hommattua kuten myös leimauslakkoja.

Sininen lakka on Beaty uk lakka, jolla ei ole nimeä saati numeroa, leima on tehty Yves Rocherin Rose Scintillat nimisellä lakalla (tää lakka on oikeesti varmaan yli 10 vuotta vanha ja toimii vieläkin ihan täydellisesti!). Leima on XL-laatasta DRK-A.
Kiireet tulevat näillä näkymin jatkumaan vielä ainakin jonkin aikaa joten voipi olla etten ehdi säännöllisesti postailemaan tänne, mutta yritän kuitenkin parhaani.
Olen jopa saanut hommattua itselleni jälleen joulukalenterin, tänä vuonna se on Dermosilin kosmetiikka kalenteri (ja siellä on myös kynsilakkoja, JEI!).
Mut hei palaillaan taas kynsien koristelun parissa mahdollisimman pian :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)