sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Dermosil joulukalenterin luukut 11-17 ja 1/2 sini-puna lakkaus kynsillä

Aloitetaanpa jälleen joulukalenterin luukkujen setvimisellä.
Luukusta 11 tuli jälleen kynsilakka (oikeesti voiko niitä olla liikaa???)
Lakka on jälleen kooltaan 5ml, nimeltään Love. Tuollainen vanhan roosan värinen lakka. Kynsille tämä ei ole valitettavasti vielä ehtinyt.


Luukun 12 takaa paljastui tälläinen jänskä harjan ja peilin näppärä yhdistelmä. Ihan selkeetä käsilaukku ainesta jälleen :)

Luukku nro.13 sisälsi huulirasvan joka sopii herkemmällekkin. Koko 4,5g eli tämä on ihan normaalin kokoinen huulirasva. Ei maistu miltään, ei tuoksu miltään mutta toimii oikein hyvin. Tässä jälleen yksi tuote joka jää käyttöön.


Luukusta 14 tuli Sauna Soap. Koko 30ml. Tuoksu mieto, en oikeen osaa sanoa mille tuoksuu, ei pahalle kuitenkaan. Tälläisiä en ole aiemmin kokeillut joten käyttötapa jäi vähän epäselväksi... mitään ohjeita ei ollut enkä oo vielä Dermosil:in sivuilta ehtinyt etsimään. Ilmeisesti kuitenkin saunassa käytettävää :)


Jahas luukku näyttää taas sopivan kokoiselta... Niin luukun 15 avattuani arvaukseni osui oikeaan.
Kynsilakkaa JEI!
Nimi on Magic ja koko taas 5ml. Kiva metallin sininen lakka. Tämäkään ei näpeille ole ehtinyt, toisaalta mulla on parikin lähes saman väristä lakkaa. Mutta tarvii kokeilla tätä leimaukseen josko siinä toimisi.


Toka vikaa luukkua tältä viikolta viedään. Eli luukku 16 sisälsi In Bloom Eau De Toilette tuoksun. Koko 10ml joka riittää minun käytössä pitkäksi aikaa. Oli kiva yllätys kun huomasin että tuoksu miellytti omaa nenää vaikka onkin nimensä mukaisesti kukkaistuoksu. Mieto mutta suhteellisen pitkään tuoksuva. Tämä tulee töihin käyttöön, ei ainakaan töissä ketään herkkä nenäistä miestä häiritse :) Pullossa on myös muuten roll-on kuula, joka oli myöskin yllätys, hyvä sellainen.


Viimeisessä luukusssa tältä viikkoa oli huulikiilto. Ruskean sävyinen kimalteella. Sopii minun värimaailmaan oikein kivasti, joten tämäkin jää käyttöön. Koko on 13ml.


Nyt kun 17 luukkua on avattu ja ollaan siis jo reilusti yli puolen välin luukuissa, niin voin sanoa että olen ollut positiivisti yllättynyt luukkujen sisällöstä. Tämä tarkoittaa sitä, että todennäköisesti kalenteri löytyy minulta myös ensi joulun odotuksen aikaan. Olisi kiva kuulla muidenkin mielipiteitä sisällöstä :)

Ja sitten kynsi osuuteen... Oon tehnyt ahkerasti lakkauksia nyt kun taas kipinä on löytynyt, mutta nämä kyseiset ovat vähän vanhemmat alku talvesta.
Alla on Orly:n Smolder tumma viininpunainen metallilakka ja päällä Orly:n Mysterious Curse niminen sininen kameleontti lakka. Kiva yhdistelmä joka ei juurikaan koristeluja kaivannut. Eli lakkausrajalle olen vain asetellelut heksagon hileitä jotka ovat purkissa violetin värisiä... kynnellä sitten kimaltelivat eriväreissä kivasti.


Hah hoksasin just että kuvat oon näköjään näpsinyt työpaikkani taukotilassa... anteeksi heikosta laadusta.
Ensi viikolla viimeiset luukut ja jotkin lakkaukset jälleen. Palaillaan :)

1 kommentti:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)