keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Dermosilin joulukalenteri luukut 18-24 ja talviset lakkaukset

Joulun kiireiden keskellä en sitten ehtinytkään postamaan niin kuin ajatus oli. Nyt kun taas arki ja työt alkoivat niin aikaa on :D Ja pah, mutta hyvää nollausta tämä on työpäivän jälkeen kyllä ja siksipä niin tykkäänkin tätä blogiani kirjoitella.
Viimeiset kalenteri luukkujen sisällöt tulevat nyt sitten tässä:
Luukku 18 piti sisällään jälleen kynsilakan, Santa nimeltään ja koko tuttuun tapaan se 5ml. Joulun punainenhan tämä ei oo, mutta ei mua haittaa. Fuksiaan/pinkkiin taittava lakka joka tulee käyttöön jahka vain ehdin :)


Luukusta 19 tuli pesukukka. Noh, niin en juurikaan näitä kukkia ole käyttänyt vaan suosin ihan harjaa tai karkeampaa sientä, koska niin mun työni on oikeesti niin likaista ettei tälläisellä saa itseään puhtaaksi. Mutta sitten taas pitänee muistaa se ettei läheskään kaikki joudu töissään samanlaisen pölyn ja lian kohteeksi kuin minä ja eivät sen takia joudu edes päivittäin suihkussa käymään, niin ehkäpä tuo kukka niillä toimii loistavasti. Tämä siis lähtee eteenpäin.Luukku 20.  Saunanaamio kasvoille ja decolteelle. Koko 30ml. Miedosti tuoksuva, miellyttävällä tavalla. Tän käytön ilman ohjeita vissiin osaan minäkin :) On ollut vastaavia aikaisemminkin käytössä. Tuli oikein mukavan tuntuinen iho tämän jälkeen. Jää käyttöön jahka saan ensin vanhan käytettyä loppuun.


Luukku 21 sisälsi pienen purkin tähtiglitteriä/kimalletta. 1g on muuten oikeesti suhteellisen paljon tuossa purkissa tähtiä. Riittää moneen kertaan. Tähdet ovat mun makuun sopivan pieniä (on muuten oikeesti niitä suurempia välillä tosi vaikee saada kynsille istumaan niin etteivät jää vaatteisiin, hiuksiin ja kaikkialle muualle kiinni). Joten nämä jäävät käyttöön koska tähtiä voi käyttää ihan ympäri vuoden :)Luukku 22 piti sisällään jälleen kynsilakan. Onhan niitä oikeesti tullut nyt jo 6kpl! Jei! Tämä lakka myös kooltaan 5ml. Nimeltään tämä on Party ja tätä lakkaa täytyy muuten ihan ehdottomasti kokeilla leimauksessa.

23. luukku sisälsi suikugeelin. Koko 30ml. Mieto suihkugeeli joka sopii koko perheelle. Omaan nenään tässä ei tuoksu ollut paras mahdollinen, ei se siis järjettömän pahakaan ole, mutta jäänee varmaan mun poikien käyttöön. 


Ja viimeinen luukku 24. Kasvoseerumi HYAL-X3. Koko 30ml. Sisältää vitamiini E:tä. Tätähän täytyy kyllä kokeilla! Ikääntyvä kun olen... aatelkaa jo 40 vuotta! No niin siis oon tästä kyseisestä tuotteesta kuullut paljon hyvää, ja siis odotankin tältä jo sen takia paljon. Kaikkea kun ei voi yhtä aikaa lätkiä ihoon (tai niin kuin tuubissa ohjeistetaan taputtelemaan hellävaraisesti puhdistetulle iholle aamulla ja/tai illalla) jottei se ny ihan totaalisen sekaisin mene niin joudun vielä tovin odottelemaan että saan nykyisen kosteusseerumini loppumaan. Odottavan aika on pitkä... Ja sitten jälleen osioon lakkaukset. Kuin musta jotenkin tuntuu, etten juurikaan talvisia lakkauksia ole tänä talvena tehnyt. No mutta tässä siis yhdet.
Mulla on nyt taas vähän tämmöinen projekti luonteinen juttu tässä taustalla menossa. Pitäis taas saada käytettyä sellaisia lakkoja joita en ole aikoihin kynsille laittanut, joten nyt sitten mennään lakkojen kanssa ns. järjestyksessä hyllystä. Arviolta n. pari vuotta menee :D
No mutta siis kuitenkin. Tässä lakkauksessa pohjalakkana on nyt sitten tälläinen lakka käytössä.Elikkäs kynsillä on Artdeco Chrome Nail Lacquer 18. Leimat on leimattu Born Pretty ruskealla leimauslakalla ja Konad:in valkoisella leimauslakalla. Päälle olen sutinut jälleen inm pikakuivattajan. Dottin toolilla tein valkoisella lakalla ns. lumihiutaleita. Siinäpä se oikeistaan olikin. Osassa kynsiä on tuplaleimaus eli käytetty samaa kuiviota hieman limittäen molemmilla leimauslakoilla.


Laatoista kuva on vähän huono. Toivottavasti saatte jotenkin edes selvää. Ylempi laatta on Born Pretty BP-L018 josta siis on ollut käytössä tuo toisen rivin kolmas vasemmalta oleva kuvio.
Alempi laatta on myös Born Prettyn laatta. Celebration BPX-L008. Ja käyetty kuvio löytyy ihan oikeesta laidasta kolmanneksi ylimmäisenä... se semmoinen joulupallo jossa on peura.


Oon kyllä oikeesti tykästynyt näihin laattoihin. Toimivat hyvin ja ovat myös edullisia. Tälläkin hetkellä odottelen pakettia saapuvaksi :) Edellinnenkin on vielä esittelemättä täällä... instasta se löytyy jo ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)