tiistai 10. lokakuuta 2017

Ecoil vartaloöljyn testauksesta

Jo ennen meidän häämatkalle lähtöä sain testattavaksi tämän Ecoil vartaloöljyn. Ja nyt olenkin saanut muodostettua mielipiteen suhteellisen pitkän käytön jälkeen.
Mitään en saa jos käytte klikkailemassa ja teen tämän postauksen ihan siitä syystä että tämä oikeasti on mun mielestäni hyvää ainetta.
Tämä vartaloöljy on on veriappelsiinin tuoksuista ja todella riittoisaa. Yhdellä pullon pumppauksella saan öljyttyä kynsinauhani ja käteni oikein hyvin.
Olen siis käyttänyt tätä kynsinauhoihin myös, miksipä en, onhan sekin vartaloa :)


Pullo on kuten kuvasta huomaatte lasia ja todellakin tuolla pumppu ominaisuudella varustettu. Helpottaa huomattavasti annostelua eikä kuten aika monessa muussa öljypullossa ole pipettiä tai sitä semmoista sumuttavaa suuosaa. kaikkein kauhein on semmoinen pullo josta vaan kaadetaan... kokemuksella voin sanoa että isompi lorahdus leviää kivasti kämmäneltä lattialla ja jopas vaan on sen jälkeen hurjan liukasta :D


Käyttössä tämä on ollut helppo, voit käyttää samoin kuin vartalovoidetta tai esim. käsirasvaa jonka korvikkeena olen siis myös tätä käyttänyt. Niska/hartia seurun hieronnassa tämä on ollut muuten myös ihan ehdoton. Ja samalla saa mieheni kädet myös öljystä osansa.


Tuoksu on minun nenääni miellyttävä. Tunnistettavan sitrusmainen, eikä lainkaan liian vomakas. Mun herkkä nenäni ei voi sietää liian voimakkaita tuoksuja. Tuoksu pysyy iholla yllättävän kauan, joka ei siis ole paha asia ollenkaan.


Tämä vartaloöljy ja tuotesarjan muutkin öljyt ovat 100% luonnon tuotteita, eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuotteet perustuvat pohjoisen luonnon marjaan, karpalosiemen öljyyn. Tuotteet sisältävät vain luonnon omia marja-, kasvi- ja hedelmäöljyjä.
Se on myös vegaani. Öljyyn on lisätty e-vitamiinia. Ecoil-tuotteet ovat saaneet FI-Naturan luonnonkosmetiikan sertifikaatin.

Siinä ei ole synteettisiä hajusteita eikä kosteuttajia, ei säilöntäaineitä, ei väriaineita (alimassa kuvassa on öljyä mun kämmenellä), ei alkoholia eikä vettä.

Seuraavassa kuvassa onkin tämän vartaloöljun INCI lista.


Kuten tuosta pakkauksesta huomaa niin siihen on käsin kirjoitettu nuo käyttöajat ja LOT nro. Tämä ja muut öljyt valmistetaan Lohjalla pienissä erissä, joten öljyt säilyttävät vitamiininsa ja ovat siis tuoreita.


Ulkomaan reissun jälkeen olen käyttänyt vartaloöljyä säännöllisesti, koska sain ihon paikka paikon palamaan (eihän sitä niin saisi tapahtua ja korkeista suojakertoimista huolimatta näin kuitenkin pääsi käymään) ja vanhastaan tiesin että nahkahan tässä hetken päästä lähtisi kesimään. Öljyn ansiosta ihon hilseilyä ei juurikaan ole ollut ja sitä semmoista nahan luomista ei ollenkaan.

Faktatietoa olen hakenut suoraan http://www.ecoil.fi/ sivuilta ja sieltä voi myös käydä tutustumassa laajaan tuotevalikoimaan. Käyttökokemukset ovat siis vain ja ainoastaan minun omiani ja voin sydämmellisesti suositella tätä muillekkin.

Vanilja valencienne oy:llä on myös facebook sivut joita voi myös käydä kurkkaamassa ja halutessaan tykätäkkin. Sieltä saa mm. tietää tapahtumista joissa öljyjä on kaupan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)